Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Kultura Fubu

Zabrzan

Podobał się film?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba? si? film?

• Tak
      45
    • Nie
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wbiłem sobie na vt od FuBu, i chciałem z nim porozmawiać, a tu nagle..

Remix mojego wykonania :))

Jeśli się podoba, to proszę o + :))

80384400986636967106.png

Nick: Zabrzan

Profesja: Wojownik Body

Królestwo: Jinno

Lvl: 1+

49009084743332978664.png

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

można było sie tego spodziewać . Neo ^^ . nie dziecko ale neo ; O .

kto? ;d

80384400986636967106.png

49009084743332978664.png

Opublikowano

Fajnie Wam by bylo gdybyscie dobili na Pl 99 i wyzywali was?

A co do wyzywania ma dobicie 90+?

Sam pokazuje jakim no-lifem można zostac to teraz sobie załatwił takie życie.

Opublikowano

Eh ale FuBu jest zalosny myslalem ze ma troche rozumu ale jednak nie.. OWNED HAHA!

No, niezły jest. Szkoda, że nie widziałeś, jak wczoraj nas zwyzywał, jak jakieś dziecko. xD

Opublikowano

to wy żałośni jesteście? zazdrościcie mu czy co...? po co filmiki robić...strata czasu, żenada. Każdy na vt tak się zachowuje, lecą ku* i hu* i jakoś nie ma problemu. Wasz guru

użył brzydkiego słowa - straszne!!!

Opublikowano

Zabrzan jesteś kurwa jebanym szczeniak rżnąć po mordzie takich jak ty ....

Dobra nagrałem cie pffff i co z tego kurwa ? No powiedz jebany napinaczu.

A co do kultury to pokazałeś swoją wbijasz na VT tylko po to aby kogoś nagrać , wkopać , zwyzywać mógł bym długo wymieniać ...

Więc lepiej usuń film z YT bo to ty na nim żałośnie wychodzisz. :)))

bez yt.

Opublikowano

Zabrzan jesteś kurwa jebanym szczeniak rżnąć po mordzie takich jak ty ....

Dobra nagrałem cie pffff i co z tego kurwa ? No powiedz jebany napinaczu.

A co do kultury to pokazałeś swoją wbijasz na VT tylko po to aby kogoś nagrać , wkopać , zwyzywać mógł bym długo wymieniać ...

Więc lepiej usuń film z YT bo to ty na nim żałośnie wychodzisz. :)))

Aleś się rozpisał propsy. o.O To jest po to, żeby się pośmiać. Koks, powiedz mi... Fubu nie zachowuje się jak człowiek, gadałam sobie z nim i się go zapytałam czemu tak siedzi przed kompem 24/7, a ten mnie od kur*... zaczął wyzywać, czy to normalne? NIE. Może się uspokoi i zrozumie, że trzeba poszanować inne osoby. Poza tym, jakoś za bardzo za nim nie przepadamy. Tyle z mojej strony. B)

@Edit

Zabrzan jesteś kurwa jebanym szczeniak rżnąć po mordzie takich jak ty

I tu właśnie wykazałeś się swoim intelektem. :D

Opublikowano

fubu meine bughe.

i loveh gesthler <333

@edit.

tylu hejtów nie widziałem.

Opublikowano

Solenizantka i dobrze robi ... Jeśli ty byś np. chciał obrać własną drogę domyśl się o co chodzi.

A milionów ciot kurw n3o troli ....... Pyta się po tysiąc razy na dzień a co a po co a dlaczego .

No kurwa pomyśl ...

bez yt.

Opublikowano

Solenizantka i dobrze robi ... Jeśli ty byś np. chciał obrać własną drogę domyśl się o co chodzi.

A milionów ciot kurw n3o troli ....... Pyta się po tysiąc razy na dzień a co a po co a dlaczego .

No kurwa pomyśl ...

1. Naucz się pisać.

2. Jeśli jest porządną osobą, to by powiedział spokojnie, a nie rzucał się, bo wszystko o nim świadczy zwłaszcza, że ma podobno 34 lata, jeśli dobrze pamiętam.

3. Myślę, nie wiem jak Ty.

4. Dobranoc. B)

Opublikowano

Jesli ktokolwiek tutaj jest neo to jest to autor niestety. Wbijasz do fubu na tsa pierdolisz glupoty ciesz sie ze dal ci czas a jak juz dal mogles pogadac a nie zachowac sie jak kompletny idiota. Fubu to spoko koles nigdy z nim nie rozmawialem ale na yt zawsze spoko pogada na pw a takie kidy go wkurwiaja i sie mu nie dziwie. On jest dorosly zrozumcie to on ma swoje zasady i nerwy.

wakow9.png
Opublikowano

Jesli ktokolwiek tutaj jest neo to jest to autor niestety. Wbijasz do fubu na tsa pierdolisz glupoty ciesz sie ze dal ci czas a jak juz dal mogles pogadac a nie zachowac sie jak kompletny idiota. Fubu to spoko koles nigdy z nim nie rozmawialem ale na yt zawsze spoko pogada na pw a takie kidy go wkurwiaja i sie mu nie dziwie. On jest dorosly zrozumcie to on ma swoje zasady i nerwy.

Tak tak, pogada z Tobą na pw na youtube. Smieszny jesteś! Nawet nie wiesz co to neo. Mam 15 lat, nie siedze w pierdlu, żeby mnie cwelem nazywał! Poczytaj na googlach co to znaczy. A uwierz mi.. nie odpisuje nikomu na pw na YouTube i nie fandzol mi teraz farmazonów!

80384400986636967106.png

49009084743332978664.png

Opublikowano

Po pierwsze Solenizantka ty jebana niedorobiona kurwo znajdź mi tam jeden błąd umiem pisać debilu ty może nie umiesz czytać i nie znasz podstaw ortografii.

Po drugie chuj cie jego wiek interesuje ?? Rozmawiam z nim często , na VT oraz Skype widziałem już jak tacy pseudo fani wbijają na VT . On po prostu już z daleka wie jeśli ktoś chce go nagrać.

Po trzecie myślisz , że na MPC nie ma ludzi od FuBu tzn. z facemetin2 i nie czytają mu cytatów pewnych userów ? Więc jak taki Zabrzan wbija na VT pod takim nickiem jest z buta ciśnięty i wywalany.

Po czwarte FuBu ma gruuuuuuuubo gruuuuuuuuubo wyjebane w to co mówią ludzi którzy rozmawiali z nim raz i bez sensu ;))

A ja klikne tylko Raportuj :)) I wpisze tam, że wyzywasz bez podstaw od kurew itp. :)

80384400986636967106.png

49009084743332978664.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...